Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΧαλκιδική: “Τέλος” στο ξενοδοχείο όπου ζευγάρι ανακάλυψε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό του

Χαλκιδική: “Τέλος” στο ξενοδοχείο όπου ζευγάρι ανακάλυψε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό του

“Σφραγίστηκε” το ξενοδοχείο στην Άφυτο Χαλκιδικής ο ιδιοκτήτης του οποίου φέρεται να είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στα δωμάτια προκειμένου να καταγράφει προσωπικές στιγμές νεαρών ζευγαριών, υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία ζευγαριού που βρήκε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο που διέμενε.

Η κάμερα έμοιαζε με φορτιστή τηλεφώνου με θύρα usb και ήταν τοποθετημένη στο κομοδίνο. Μετά την καταγγελία του ζεύγους, ο ιδιοκτήτης της μονάδας ξήλωσε την ταμπέλα και έκλεισε τις πόρτες.

Η νεαρή που έκανε την καταγγελία μαζί με τον σύντροφό της, εργαζόταν για τον ιδιοκτήτη και εκείνος φέρεται να είχε προσφερθεί να τη φιλοξενήσει στο ξενοδοχείο, μαζί με τον αγαπημένο της, για να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους το καλοκαίρι.

Η κάμερα στο δωμάτιό τους ήταν ανοιχτή και κατέγραψε τις προσωπικές τους στιγμές, σύμφωνα με το Mega.

«Είχα βάλει κάμερες γιατί ήθελα να ξέρω αν σημειώνονται κλοπές»
O ιδιοκτήτης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις τις Αρχές, αλλά φαίνεται ότι αρνηθεί τις κατηγορίες σε βάρος του.«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω τι γίνεται στην επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να καταγράψω τις προσωπικές στιγμές κανενός. Είμαι χρόνια επιχειρηματίας και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος μου» είπε.«Είχα βάλει κάμερες γιατί ήθελα να ξέρω αν σημειώνονται κλοπές. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν χαθεί πράγματα από τα δωμάτια. Δεν μπήκαν οι κάμερες για άλλους σκοπούς. Στους πελάτες όμως, κανείς δεν έλεγε για τις κρυφές κάμερες μέσα στα δωμάτια» δήλωσε, σύμφωνα, πάντα, με το ίδιο μέσο.

Οι υπάλληλοι έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους, ενώ η καταγγέλλουσα έκανε μήνυση και ζητά την τιμωρία του επιχειρηματία.

Όπως μεταφέρει στο GRTimes, ο δημοτικός σύμβουλος Κασσάνδρας, Στέλιος Κατσάνης “το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και η μικρή μας κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Άνθρωποι του χωριού συζητούν για το αν έχουν μείνει οι ίδιοι ή τα παιδιά τους στα συγκεκριμένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ανησυχούν. Επίσης μιλάμε για έναν ιδιοκτήτη υπεράνω υποψίας, ο οποίος εκτός από το κατάλυμα ήταν ιδιοκτήτης και μιας από τις κεντρικότερες καφετέριες της Αφύτου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πράξει κάτι τέτοιο αφού οι επιχειρήσεις του καθημερινά ήταν κερδοφόρες, ενώ και η οικογένεια δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα”.

Παράλληλα ο κ. Κατσάνης τονίζει πως “έχουν γίνει πολλά πράγματα στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, έχει έρθει και η ασφάλεια για να ερευνήσει την υπόθεση, το κατάλυμα έχει ‘σφραγιστεί’ και ο κόσμος προσπαθεί να συνέλθει”.

Και όλα αυτά τη στιγμή μάλιστα που η τουριστική σεζόν για την Άφυτο δεν έχει τελειώσει ακόμη: “Όλος αυτός ο ντόρος δημιουργεί ένα πρόβλημα δεδομένου ότι η τουριστική σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχουν τουρίστες που απολαμβάνουν ακόμη τις διακοπές τους, τη στιγμή που η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και αναστατωμένη από το περιστατικό. Είναι λυπηρό ακόμη και για τον ίδιο τον άνθρωπο, διότι η ιστορία αυτή τον κατέστρεψε”, καταλήγει ο ίδιος.

Πηγή: news247, lifo

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα