Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΧαλκιδική: Συναυλία αγάπης για μαθητή διδάσκει την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκιδική: Συναυλία αγάπης για μαθητή διδάσκει την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωτοβουλία του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου και με τη συμμετοχή σχολείων του Πολυγύρου, οργανώνεται σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στον Πολύγυρο, συναυλία για τον Θανάση, μαθητή του ΓΕΛ Πολυγύρου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Λελεγιάννηαντιδήμαρχο Πολιτισμού Πολύγυρου, πρόκειται για κάτι το πρωτόγνωρο, για μία συναυλία που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, ενώ τα παιδιά ήταν εκείνα που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ενεργοποίησαν όλο τον κόσμο.

Η Νικολίνα Στρατού, μαθήτρια της τρίτης Λυκείου, είπε ότι όλοι συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο και εύχονται από καρδιάς καλά ανάρρωση στον συμμαθητή τους.

Στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, στις 6:00 το απόγευμα, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου, το Γυμνάσιο Πολυγύρου, το ΓΕΛ Πολυγύρου, το ΕΠΑΛ Πολυγύρου και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Πολυγύρου, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με μουσική και τραγούδια που ετοίμασαν οι μαθητές με τους δασκάλους τους.

Τη συναυλία θα ανοίξει η Big Band των Νέων Μουδανιών.

Όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, με την οποία οι μαθητές διδάσκουν ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα