Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΧαλκιδική: Στο σφυρί 4στερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Χανιώτη

Χαλκιδική: Στο σφυρί 4στερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Χανιώτη

Στο “ψηφιακό” σφυρί πρόκειται να βγουν μέσα στους επόμενους μήνες αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνει προσπάθεια εκποίησης και για μία… νησίδα.

Σύμφωνα με το capital.gr στην κορυφή της λίστας, με βάση την υψηλότερη τιμή εκκίνησης, φιγουράρει το 4 αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα Lesse Hotel στη Χανιώτη Χαλκιδικής, για το οποίο ‒εφόσον δεν μεσολαβήσει κάποια ενέργεια για την αναστολή της διαδικασίας‒ έχει δρομολογηθεί πλειστηριασμός στις 19 Οκτωβρίου. Η ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία βρίσκεται κανονικά σε λειτουργία, κατασκευάστηκε το 2002 σε μια έκταση περίπου 10 στρεμμάτων και περιλαμβάνει 5 κτίρια, διαθέτοντας, μεταξύ άλλων, εστιατόρια, μπαρ, αθλητικές εγκαταστάσεις, εξωτερική πισίνα, καθώς και ένα υδάτινο ποτάμι με μίνι καταρράκτη.

Επιπρόσθετα, στον ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί pool bar επιφάνειας 55,05 τ.μ. με στεγασμένο χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων. Το ξενοδοχείο, που εντοπίζεται σε κοντινή απόσταση από την πλατεία Χανιώτης, βρίσκεται στην καταπράσινη χερσόνησο της Κασσάνδρας, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Τορωναίου Κόλπου. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο δυναμικότητας 56 δωματίων και 98 κλινών.

Να σημειωθεί ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 4,2 εκατ. ευρώ έπειτα από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας, ενώ τον πλειστηριασμό επισπεύδει η doValue.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα