Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Νέα καταγγελία για το ξενοδοχείο με τις κρυφές κάμερες

Χαλκιδική: Νέα καταγγελία για το ξενοδοχείο με τις κρυφές κάμερες

Στο ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε πρώτο το γεγονός ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα άτομο, το οποίο έμενε στο ίδιο δωμάτιο.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, Παναγιώτης Γεωργιάδης, είπε χαρακτηριστικά ότι: «Έχει αναγνωρίσει το δωμάτιο μέσα από το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ και έχει καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη. Ζητά τη διερεύνηση και της δικής της περίπτωσης».

Τα θύματα, που βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, καθώς το συγκεκριμένο κατάλυμα είχε αποσπάσει πλήθος θετικών κριτικών και έμεναν σε αυτό οικογένειες.

«Ήταν ανυποψίαστοι και λόγω του γεγονότος ότι υπήρχε μία σχέση εμπιστοσύνης. Δεν φανταζόντουσαν ότι θα βρεθούν σε αυτή την θέση», τονίζει ο δικηγόρος.

Στην τοπική κοινωνία υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταλύματος δεν έχει εμφανιστεί καθόλου μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ελέγχει τα κινητά και τις συσκευές του, προκειμένου να διαπιστώσει εάν τα βίντεο έχουν διαρρεύσει και σε «ροζ» site του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα