Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδική: Μηδενικές συγκεντρώσεις έδειξαν οι αναλύσεις για το νερό της Αρναίας

Χαλκιδική: Μηδενικές συγκεντρώσεις έδειξαν οι αναλύσεις για το νερό της Αρναίας

Καθησυχαστικά είναι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Μονάδων Αντιρρύπανσης Χαλκιδικής (ΚΕΠΑΜΑΧ) για το πόσιμο νερό της Αρναίας, έπειτα από τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος προέβη στην παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Συνεχίζοντας την τακτική ενημέρωση για τις αναλύσεις του νερού στην Αρναία, σας γνωστοποιώ ότι σήμερα παραλάβαμε από το ΚΕΠΑΜΑΧ τις εξετάσεις και για κλωστρίδια και τις ψευδομονάδες από τα πρώτα δείγματα της Δευτέρας και είναι μηδενικά.

Επίσης μηδενικά είναι τα ευρήματα για τα ολικά κολοβακτηρίδια, τα εσχερίσια κόλι (E-coli) και τους εντερόκοκκους από τα επαναληπτικά δείγματα που λήφθηκαν την Τετάρτη.

Αναμένουμε μέχρι τη Δευτέρα τα αποτελέσματα για τη σαλμονέλα και κάποια επιπλέον εξειδικευμένα βακτήρια, ενώ επίσης αναμένουμε τα αποτελέσματα από το εργαστήριο του ΕΟΔΥ στη Λάρισα (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) για το νοροϊό και τα αποτελέσματα από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για τα παράσιτα.

Θα συνεχίσουμε μέχρι την οριστική διάγνωση να σας ενημερώνουμε όπως οφείλουμε!”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα