Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Ζήτησε να δει τους γονείς του ο 8χρονος που είδε τον...

Χαλκιδική: Ζήτησε να δει τους γονείς του ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του

Τους γονείς του ζήτησε να δει ο οκτάχρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα, όταν ο πατέρας του σκότωσε με καραμπίνα τη μητέρα του μέσα στο παιδικό του δωμάτιο στη Στρατονίκη Χαλκιδικής και το παιδί τραυματίστηκε από τα σκάγια του κυνηγητικού όπλου.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος, οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωση του παιδιού, έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Ο οκτάχρονος θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί που είδε την μητέρα του να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του και έμεινε για ώρες στην αγκαλιά της μέχρι να φτάσει στην μονοκατοικία η αστυνομία, είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το περιβάλλον και μόλις άνοιξε τα μάτια του ζήτησε να δει τη μητέρα και τον πατέρα του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στη ζωή.

Η ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων που έχει συστηθεί από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας θα βρίσκεται στο πλευρό του ανηλίκου μόλις μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκονται στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι ο οκτάχρονος που για πέντε ώρες ήταν δίπλα στους νεκρούς γονείς του, βρισκόταν εδώ και μέρες σε καταστολή στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου Νοσοκομείου», ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε ένα δύσκολο χειρουργείο. Το παιδί θα συνεχίσει να νοσηλεύεται, καθώς έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα.

πρώτο θέμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα