Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΧαλκιδική: Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Χαλκιδική: Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Επίσκεψη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής πραγματοποίησε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κα Αικατερίνη Ζωγράφου με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωσταντίνο Κόμπο και κ. Ζαχαρία Μανουσαρίδη αντίστοιχα, για την κατάσταση των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, με επίκεντρο συζήτησης τις πληρότητες σε εκπαιδευτικό προσωπικό, τις ελλείψεις που σημειώνονται στις σχολικές υποδομές καθώς και στα ζητήματα που αφορούν την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων και την μεταφορά των μαθητών.

Η κα. Ζωγράφου, εξέφρασε τη δέσμευση της Περιφέρειας για συνεργασία με τις εκπαιδευτικές αρχές, ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα