Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Έτοιμος να υποδεχθεί Σέρβους τουρίστες από Δευτέρα ο δήμος Κασσάνδρας

Χαλκιδική: Έτοιμος να υποδεχθεί Σέρβους τουρίστες από Δευτέρα ο δήμος Κασσάνδρας

Σε αναμονή για την υποδοχή Σέρβων τουριστών ο δήμος Κασσάνδρας, καθώς από την προσεχή Δευτέρα 19 Απριλίου ανοίγουν τα σύνορα με τη Σερβία, μέσω Προμαχώνα και Νυμφαίας.

Οι τουρίστες που θα περάσουν τις συνοριακές διαβάσεις θα πρέπει να διαθέτουν επίσημο έγγραφο της Σερβικής Δημοκρατίας ότι έχουν πραγματοποιήσει και τις δύο δόσεις του εμβολίου ή να έχουν μαζί τους αρνητικό PCR μοριακό τεστ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF, 24 ώρες από το ταξίδι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σέρβου πρέσβη στην Αθήνα, Ντούσαν Σπασόγιεβιτς.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινήσει η τουριστική σεζόν» δηλώνει στο seleo.gr η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον κόσμο και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε» σημειώνει επισημαίνοντας ότι ο δήμος είναι καταλλήλως προετοιμασμένος για την έλευση τουριστών.

«Με ηρεμία και ορθή τήρηση των μέτρων, ελπίζω η φετινή σεζόν να είναι καλύτερη από την περσινή», τονίζει η κ. Χαλκιά.

Τέλος, αναφερόμενη στην ανάγκη των Θεσσαλονικέων να επισκεφθούν τη Χαλκιδική και ειδικότερα το δήμο Κασσάνδρας υπογράμμισε ότι ορισμένοι πολίτες μετέβησαν στα εξοχικά τους παρά τα μέτρα, είτε για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα σπίτια τους, είτε γιατί δεν άντεξαν άλλο τον εγκλεισμό.

Θ. Απότα

Διαβάστε και εδώ: “Καλώς ήρθε το Σέρβικο δηνάριο” – Από Δευτέρα έρχονται στη Θεσσαλονίκη οι πρώτοι Σέρβοι τουρίστες

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα