Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΤο Επιμελητήριο Χαλκιδικής Συμμετέχει στη Διακρατική Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Έργου "CYRUS" στη...

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής Συμμετέχει στη Διακρατική Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Έργου “CYRUS” στη Ρώμη

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχε ενεργά στη διακρατική συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου “CYRUS – A personalised, customised, work-based training framework for enhanced cybersecurity skills across industrial sectors”, που πραγματοποιήθηκε στις 17-18 Ιουλίου 2024 στη Ρώμη, Ιταλία, με τη φιλοξενία του επικεφαλήςεταίρου, DEEP BLUE.

Η πρώτη ημέρα της συνάντησης ήταν αφιερωμένη σε επισκόπηση των μέχρι τώρα υλοποιημένων δράσεων του έργου, παρουσία της Project Officer και του Τεχνικού Συμβούλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, οι εταίροι συμμετείχαν σε προγραμματική συνεδρία με στόχο τον σχεδιασμό των επόμενων δράσεων, επικεντρωμένων στην επικείμενη υλοποίηση των πιλοτικών εκπαιδεύσεων του προγράμματος.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, παρέχοντας το εκτενές δίκτυο εκπαιδευόμενων για τις πιλοτικές εκπαιδεύσεις, ιδιαίτερα από τους τομείς της μεταποίησης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο στόχος αυτών των εκπαιδεύσεων είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων σε ζητήματα κυβερνοασφάλειας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στο έργο “CYRUS” αποτελεί μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση της καινοτομίας και της εκπαίδευσης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, συμβάλλοντας στη διαρκή αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Για το λόγο αυτό οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πιλοτικές εκπαιδεύσεις του προγράμματος, εντελώς δωρεάν,  για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, παρακαλούμε εγγραφούν μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://cyrus-project.eu/pilot-trainings/  .

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα