Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠολύγυρός: Μαθητές παρουσίασαν τα προβλήματα της περιοχής τους στον δήμαρχο

Πολύγυρός: Μαθητές παρουσίασαν τα προβλήματα της περιοχής τους στον δήμαρχο

Την πραγμάτωση της βρήκε η ρήση “τα παράπονα στον δήμαρχό” στον Πολύγυρο, καθώς μαθητές από το δημοτικό σχολείο Καλυβών Χαλκιδικής παρέδωσαν στον δήμαρχο κ. Εμμανουήλ επιστολή με τα αιτήματα και τα προβλήματα της περιοχής τους.

Συγκεκριμένα οι μαθητές ης ΣΤ τάξης του δημοτικού σχολείου Καλυβών στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στο δημαρχείο της Χαλκιδικιώτικης πρωτεύουσας έθεσαν στον δήμαρχο ζητήματα που αφορούσαν στην προσβασιμότητα, τον φωτισμό των δρόμων και την ύδρευση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Γιώργου Εμμανουήλ, ακούγοντας με προσοχή τα αιτήματα των μαθητών, διαπίστωσε ότι όσα παρουσίασαν οι μαθητές, ήταν τα θέματα που και ο ίδιος είχε εντοπίσει ως μέλος του τοπικού συμβουλίου και εν συνεχεία ενσωμάτωσε στο πρόγραμμά του, ως υποψήφιος δήμαρχος, με στόχο την επίλυσή τους, διαβεβαιώνοντας τους πως
“Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι κάθε μέρα εδώ, για να ακούω τα προβλήματα και αφού τα ιεραρχήσουμε να προχωρούμε στην επίλυσή τους”.

Ακόμα ο κ. Εμμανουήλ ανέλυσε στα παιδιά κάθε θέμα ξεχωριστά, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος έχει υποχρέωση να βελτιώνει τις υποδομές του τόπου και οι πολίτες αντίστοιχα να τις σέβονται και να τις προστατεύουν. Επεσήμανε ότι βασική προτεραιότητα της διοίκησής του είναι η ασφάλεια των παιδιών, τα οποία και κάλεσε να είναι ενεργοί πολίτες και να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις για το κοινό καλό.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι αντιδήμαρχοι, κ. Ευάγγελος Αρβανίτης, κ. Αθανάσιος Τσίγκας και κα. Νικολέτα Διαμαντουλάκη.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα