Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠευκοχώρι Χαλκιδικής: Η λειψυδρία απομακρύνει τους τουρίστες

Πευκοχώρι Χαλκιδικής: Η λειψυδρία απομακρύνει τους τουρίστες

Προβληματισμένοι είναι οι επιχειρηματίες και οι ξενοδόχοι του Πευκοχωρίου Παλλήνης στην Χαλκιδική εξαιτίας της χαμηλής ποσότητας νερού λόγω της υπερκατανάλωσής του για πότισμα του γκαζόν σύμφωνα με δηλώσεις της δημοτικής αρχής.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί τουρίστες που διαμένουν στην νότια περιοχή της χερσονήσου της Κασσάνδρας να προβαίνουν σε ακυρώσεις κρατήσεών νώ ζητώντας μάλιστα και επιστροφές ρημάτων, προκειμένου να μεταβούν σε έτερο  παραθαλάσσιο μέρος, για να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Επισημένεται πως την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουλίου έλαβε χώρα μία βλάβη στην ηλεκτροδότηση του χωριού το βράδυ, παρόλα αυτά αποκαταστάθηκε άμεσα. Επίσης, το ίδιο πρόβλημα σημειώθηκε και στο Πολύχρονο, όπου για περίπου έξι ώρες ο οικισμός δεν είχε ρεύμα. Στο πλαίσιο αυτό σε καθημερνή βάση βυτιοφόρα γεμίζουν, κατά το δυνατό, τις δεξαμενές του οικισμού προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες που βρίσκονται αυτή την περίοδο εκεί, με την προσπάθεια να «σκοντάφτει» σε δυσκολίες, αφού τα φορτηγά καλούνται να περάσουν εντός των στενών δρόμων αυτού όπου τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, δυσχεραίνουν ακόμη παραπάνω το έργο του δήμου.

Πηγή:halkidikifocus.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα