Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΝέα Πλάγια ή Νέα Φλογητά : Εσύ διαλέγεις ( Video drone)

Νέα Πλάγια ή Νέα Φλογητά : Εσύ διαλέγεις ( Video drone)

Τα Νέα Πλάγια είναι ένα μικρό χωριό και καλοκαιρινό θέρετρο στον κόλπο της Θεσσαλονίκης. Είναι πολύ κοντά στην Κασσάνδρα, μία από τις χερσονήσους της Χαλκιδική. Τα Νέα Πλάγια συγχωνεύεται με το γειτονικό χωριό Νέα Φλογητά και οι δύο μοιράζονται την ίδια παραλία με μήκος περίπου 3 χλμ.

Το χωριό διαθέτει έναν μακρύ περίπατο με φοίνικες για βραδινές βόλτες. Ο παραλιακός δρόμος εκτείνεται κατά μήκος της ακτής και πηγαίνει στα Νέα Φλογητά. Γύρω από αυτό θα βρείτε όλες τις καφετέριες, τις ταβέρνες, τα αρτοποιεία και τα σούπερ μάρκετ του θέρετρου και το καλοκαίρι υπάρχει επίσης ένα μικρό πάρκο ψυχαγωγίας για παιδιά.

Η παραλία είναι μεγάλη και αμμώδης, με μερικά βότσαλα στην ακτή και ήρεμη θάλασσα χωρίς μεγάλα κύματα. Υπάρχουν πολλά beach bars και ελεύθερος χώρος. Τα Νέα Πλάγια προτιμούνται κυρίως από οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένα ζευγάρια, αλλά στην πραγματικότητα διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για διακοπές και η Κασσάνδρα και η Σιθωνία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση για ημερήσιες εκδρομές. Η  πόλη των Νέας Μουδανιών βρίσκεται 8χλμ. μακριά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα