Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαλύβες Πολυγύρου: Επιχείρηση απομάκρυνσης ομπρελοκαθισμάτων από τον δήμο Πολυγύρου- Περισσότερα των εκατό...

Καλύβες Πολυγύρου: Επιχείρηση απομάκρυνσης ομπρελοκαθισμάτων από τον δήμο Πολυγύρου- Περισσότερα των εκατό τα απομακρυνθέντα

Στην απομάκρυνση περισσοτέρων των εκατό ομπρελοκαθισμάτων από την παραλία των Καλυβών της Χαλκιδικής απομάκρυναν σήμερα το πρωί τα συνεργεία του δήμου Πολυγύρου.

Πρόκειται για μια επιχείρηση που ξεκίνησε στις 6:30 το πρωί, παρουσία δύο φορτηγών του δήμου, ενός μηχανήματος JCB, καθώς και των αντιδημάρχων Καθημερινότητας και Πολιτισμού κ. Βασίλη Φαρδογιάννη  και κ. Γιάννη Λελεγιάννη αντίστοιχα, με την παράλληλη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακολούθως κάποιοι από τους παραθεριστές που αντιλήφθηκαν την συγκεκριμένη εξέλιξη έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματά τους, με όσους δεν πρόλαβαν να το πράξουν, να έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πολυγύρου όπου φυλάσσονται.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Βασίλης Φαρδογιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Έχουμε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα, ότι θα προχωρήσουμε στον καθαρισμό των παραλιών από ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς, όπως έχουμε επισημάνει το πάκτωμά τους είναι παράνομο. Δε γίνεται κάποιοι παραθεριστές, να οικειοποιούνται τις παραλίες. Μπορεί όλα τα προηγούμενα χρόνια να υπήρχε ανοχή σ’ αυτήν την παρανομία, αλλά αυτό πρέπει να τελειώνει. Είναι θέμα σεβασμού προς όλους», επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση θα επαναλαμβάνεται, μέχρι να γίνει αντιληπτό ότι οι παραλίες θα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους πολίτες.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα