Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΗ Χαλκιδική γίνεται Hollywood - Που θα γίνουν τα γυρίσματα

Η Χαλκιδική γίνεται Hollywood – Που θα γίνουν τα γυρίσματα

Λίγο από τον αέρα του Hollywood

θα «μυρίσει» ο δήμος Σιθωνίας που επιλέχτηκε από την παραγωγή -ανάμεσα σε χιλιάδες μέρη της Κεντρικής Μακεδονίας- για τα τελευταία γυρίσματα της πολυσυζητημένης χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer».

Ο λόγος που για τα τελευταία γυρίσματα της ταινίας οι υπεύθυνοι της παραγωγής επέλεξαν τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα τη Σιθωνία είναι γιατί το δεύτερο πόδι αποτελεί από μόνο του ένα κινηματογραφικό σκηνικό που κερδίζει εντυπώσεις και εισιτήρια από χρώματα, φως και αρώματα, δεδομένου του «παρθένου» σκηνικού που διαθέτει.

Συγκεκριμένα αστέρες του παγκόσμιου θεάματος, ταλαντούχοι ηθοποιοί, τεχνικοί και κάμερες θα βρεθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα στο απέραντο γαλάζιο της Σιθωνίας με πρώτη επιλογή τον γραφικό κολπίσκο του Όρμου Παναγίας.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης μιλώντας στο XalkidikiPolitiki για τη χολιγουντιανή ταινία που θα διαδραματιστεί στον δήμο εξήγησε πως ο τόπος θα διαφημιστεί άμεσα και η περιοχή της Σιθωνίας θα μπει για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη των αγορών, αφού προβάλλεται και ως τουριστικός προορισμός: «Είναι χαρά μας που ένα από τα πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά γεγονότα παγκοσμίως θα προβάλλει το φυσικό τοπίο της Σιθωνίας μας και θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομορφιά που διαθέτει το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Μέσω αυτών των γυρισμάτων δίνεται η δυνατότητα εξέλιξης του δήμου Σιθωνίας σε κινηματογραφικό προορισμό παγκοσμίως. Τόσο στην οπτικοακουστική όσο και στην τουριστική αγορά».

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία «The Bricklayer», η προετοιμασία της οποίας έχει αρχίσει εδώ και αρκετούς μήνες και αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο του 2023, είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, βασισμένο σε μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο Βερολίνο, με το σενάριο -που υπογράφουν οι Hanna Weg και Matt Johnson- να έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη.

Στην ιστορία, κάποιος εκβιάζει τη CIA, δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο -αλλά και επαναστάτη- πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα