Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗ ανακοίνωση του λιμενικού για τον θάνατο του 36χρονου στη Χαλκιδική

Η ανακοίνωση του λιμενικού για τον θάνατο του 36χρονου στη Χαλκιδική

ωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε τα ξημερώματα ο 36χρονος ψαροντουφεκάς, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης, στο Πόρτο Κουφό, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Πλωτά σκάφη του Λιμενικού κι ένα όχημα από ξηράς είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά βρέθηκε νεκρός από ιδιώτες δύτες, στη θαλάσσια περιοχή «Νταμάρια», κοντά στην είσοδο του λιμένα του Πόρτο Κουφό. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ξεκίνησε η Λιμενική Αρχή του Νέου Μαρμαρά.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του λιμενικού. 

Ενημερώθηκαν βραδινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Νέου Μαρμαρά και Νέων Μουδανιών από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για 36χρονο αγνοούμενο υποβρύχιο αλιέα, στην θαλάσσια περιοχή ”Νταμάρια”του όρμου Πόρτο Κουφό Σιθωνίας Χαλκιδικής. Στην περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τρία Α/Κ σκάφη, περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και ιδιώτες δύτες.Ο άνδρας εντοπίστηκε πρώτες πρωινές ώρες από ιδιώτη δύτη και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τουΔιενεργείται προανάκριση από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα