Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΑγανάκτηση κατοίκων οικισμού στο Παλιούρι – Πέντε εβδομάδες χωρίς νερό – Τι...

Αγανάκτηση κατοίκων οικισμού στο Παλιούρι – Πέντε εβδομάδες χωρίς νερό – Τι υποστηρίζει ο δήμος

Το Παλιούρι, Χαλκιδικής και συγκεκριμένα ο οικισμός Θέαλος Γη, διανύει την πέμπτη εβδομάδα με πρόβλημα στην υδροδότηση, όπως καταγγέλλουν στο Seleo.gr, κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Seleo.gr, κάτοικος, όπου διαμένει στο Παλιούρι, εδώ και πέντε εβδομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη νερού. Για τις καθημερινές τους ανάγκες έχουν επιστρατευτεί υδροφόρες, που όπως μας λένε δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, ιδίως αυτές τις μέρες που επικρατούν υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Σε επικοινωνία που είχε νωρίτερα το Seleo.gr, με τους αρμόδιους φορείς του δήμου Κασσάνδρας, διαψεύδουν τις καταγγελίες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν,  ”ο δήμος καθημερινά περνάει και γεμίζει τις δεξαμενές των οικιών των πολιτών. Φροντίζει,  ώστε οι κάτοικοι,  να μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, ώστε να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα υδροδότησης”.

Παράλληλα, η Αντιδημαρχία Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Κασσάνδρας απεύθυνε έκκληση στους πολίτες να κάνουν λελογισμένη χρήση του νερού προκειμένου να εξαλειφθούν φαινόμενα άσκοπης σπατάλης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα