Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτισμόςΈρχεται τον Ιούλιο με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Φεστιβάλ Κασσάνδρας

Έρχεται τον Ιούλιο με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Φεστιβάλ Κασσάνδρας

- Advertisement -

Τις πύλες του για το κοινό ανοίγει το 𝚨𝛍𝛗𝛊𝛉έ𝛂𝛕𝛒𝛐 𝚺ί𝛃𝛈𝛒𝛈ς για την διεξαγωγή του 𝚽𝛆𝛔𝛕𝛊𝛃ά𝛌 𝚱𝛂𝛔𝛔ά𝛎𝛅𝛒𝛂ς από το Σάββατο 𝟏3 𝚰𝛐𝛖𝛌ί𝛐𝛖 μέχρι τις 17 𝚨𝛖𝛄𝛐ύ𝛔𝛕𝛐𝛖.

Πρόκειται για μια σειρά πολιτιστικών δράσεων που περιλαμβάνει κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις λυρικής σκηνής και κρατικού θέατρου, κωμωδίες, χορό και θέατρο, μουσικές συναυλίες, καθώς και παιδικές παραστάσεις. Αναλυτικότερα στο πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνονται οι εξής εκδηλώσεις:

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΑΠΗΜΕΝΗ IN CONCERT (ΓΛΥΚΕΡΙΑ , ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ) Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης συνθέτης της θεατρικής παράστασης, αλλά και της ταινίας Σμύρνη μου Αγαπημένη, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο Αμφιθέατρο Σιβήρης. Μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, τη Γλυκερία, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Θοδωρή Μέρμηγκα και τη Σοφία Μέρμηγκα θα αποδώσουν μουσικές στιγμές και τραγούδια της παράστασης, αλλά και της ταινίας σε σενάριο Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καταντινάκη. Μια συναυλία με αρώματα από την αγαπημένης μας Σμύρνη.

  1. ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ). Η “επιστροφή” για την θεατρική μας ομάδα έγινε πέρυσι μετά από μια εφιαλτική κατάσταση που περάσαμε ως ανθρωπότητα και μας πήγε πίσω σε όλους τούς τομείς. Φέτος κάνουμε μια άλλη “επιστροφή” εν μέσω μιας ατμόσφαιρας που μυρίζει μπαρούτι. Αυτή η “επιστροφή” μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ στην ζωή μας, μας θυμίζει ότι ποτέ και για κανένα λόγο η διχόνοια δεν βοήθησε ποτέ τους ανθρώπους και ειδικά αυτή την χώρα και τέλος μας θυμίζει ότι όλοι είμαστε ίσοι αλλά όχι ίδιοι και αξίζουμε ακριβώς το ίδιο σε αυτή την ζωή. ” Επιστροφή στο χωριό” λοιπόν!
  2. ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ -ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
  3. ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ BIG BAND Back to the Roots Η  ΜαρίαΝτεβιτζάκη συνοδευόμενη από την Big Band of Moudania μαζί με τη χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρος και χορευτές από Dance Academy Χαλκιδικής και Κέντρο Τέχνης  Σύνθεση σε μία αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.  Η Big Band ανεβαίνει στη σκηνή για να μας κεράσει το μεθυστικό κοκτέιλ  από λάτιν ήχους, ποπ και τζαζ.
  4. ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – “ΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ- ΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ” ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ¨ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΕΓΑΚΗ  Μια μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση, που αποτελεί συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Σερρών, μετά από την επιτυχία και την ανταπόκριση του κοινού που έλαβαν οι παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε επιλεγμένα φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02 “ΠΡΟΤΙΜΩ…. ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ” TOUR Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζοντας συναρπαστικές μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο «Προτιμώ… Άννα Βίσση» Tour
  2. ΣΑΒΒΑΤΟ 03 Σεσουάρ για δολοφόνους Το «Σεσουάρ για δολοφόνους», η πανέξυπνη κωμωδίατων Mπρους Τζόρνταν & ΜέριλινΈιμπραμς,το καλοκαίρι του 2024 ετοιμάζεται γιακαλοκαιρινή περιοδεία! Έτσι, από τον επόμενο Ιούνιο, το «Studio Antony» και ο χαριτωμένος κομμωτής του, ο Τόνυ, θα δέχονται κόσμο στις πιο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!
  3. ΚΥΡΙΑΚΗ 04   ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ  Η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στην Eurovision με το ΖARI της ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει, σε κάθε σκηνή το καλοκαίρι ένα δυναμικό live
  4. ΤΡΙΤΗ 06 ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ “ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ” ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΠΙΛΙΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Φέτος το καλοκαίρι το θέατρο του Βορρά και η Kolossaion Production, παρουσιάζουν σε όλη την Ελλάδα την ιστορία του Ηρακλή! Ο πιο αγαπημένος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας ζωντανεύει σε μια παράσταση γεμάτη περιπέτεια, χρώμα, μουσική, ακροβατικές χορογραφίες και εντυπωσιακά Fire Shows!
  5. ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΥΗ ΣΑΡΜΗ  «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ» (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΗΓΟΥ) Για το 2024 η καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών φέρνει στο κοινό την απόλυτη κωμωδία του αρχαίου θεάτρου, την «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη ο οποίος θεωρείται αδιαμφισβήτητα ο δημιουργός της κωμωδίας.
  6. ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ “ΚΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ”  η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου “Κάτι Καίγεται” που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.
  7. ΤΡΙΤΗ 13  ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  “Ο ΜΑΓΚΑΣ” ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ  (ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ) ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ. Ο πιο αγαπημένος σκύλος της ελληνικής λογοτεχνίας παίρνει σάρκα και οστά από το Kids Theater και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Ο Μάγκας της Πηνελόπης Δέλτα, μετά από μία θριαμβευτική σεζόν στο θέατρο Νέος Ακάδημος με αλλεπάλληλα sold out, βρίσκεται τώρα σε θερινή περιοδεία για να μοιράσει κέφι και χαρά σε όλα τα παιδιά. Μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, γέλιο και γλυκά συναισθήματα
  8. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΥΝΑΥΛΙΑ “ΜΕΛΙΣΣΕΣ”  Οι ΜΕΛΙSSES,  το no1 συγκρότημα της χώρας, ταξιδεύουν και το φετινό καλοκαίρι ανά την Ελλάδα και μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια γινόμαστε… «Για Όλα Ικανοί»! Μαζί τους η Marseaux, μία από τις πιο επιτυχημένες artists της νεότερης γενιάς.
  9. ΣΑΒΒΑΤΟ 17 «Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ»  ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Η πετυχημένη κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου επανέρχεται σε σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη φέτος το καλοκαίρι. Τον ρόλο του Παππού ερμηνεύει ο Τάσος Χαλκιάς δίπλα σε έναν δυνατό κωμικό θίασο που απαρτίζουν οι Κρατερός Κατσούλης, Μαριλού Κατσαφάδου, Δήμητρα Στογιάννη, Ηρώ Πεκτέση και ο Άρης Αντωνόπουλος.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα