Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΨήφισμα ΔΣ για τη στελέχωση του ταχυδρομείου Ιερισσού

Ψήφισμα ΔΣ για τη στελέχωση του ταχυδρομείου Ιερισσού

Ψήφισμα με το οποίο ζητά την ενίσχυση της στελέχωσης του ταχυδρομείου της Ιερισσού, απέστειλε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος στους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, αλλά και στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας των ΕΛΤΑ.

Στο ψήφισμα που απεστάλη, κατέληξαν ομόφωνα οι παριστάμενοι σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης «Ομοφωνία» και των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Συμμαχία Πολιτών» και «Απαλλαγή», ενώ απουσίαζε από τη συνεδρίαση η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ισχυρός Αριστοτέλης», όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη.

Στο ψήφισμα τονίζεται ότι στο νομό Χαλκιδικής λειτουργούν δεκατέσσερα ταχυδρομεία, από δύο σε κάθε δήμο και το Άγιον Όρος, με εξαίρεση το δήμο Σιθωνίας, ο οποίος αριθμεί τέσσερα. Τονίζεται ότι η Ιερισσός, έδρα του δήμου Αριστοτέλη, αποτελεί τη μεγαλύτερη σε μόνιμους κατοίκους πόλη της ΒΑ Χαλκιδικής και σημειώνεται, ότι στα γεωγραφικά όρια της περιοχής δραστηριοποιούνται σημαντικές τουριστικές μονάδες και επιχειρήσεις, υπάρχουν σχολεία όλων των βαθμίδων και εδρεύουν δημόσιες υπηρεσίες.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ο όγκος εργασιών παραμένει σταθερός. Κατά την περίοδο του κατ’ οίκον περιορισμού λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του κορονοϊού υπερδιπλασιάστηκε και συνεχίζει εξαιρετικά αυξημένος σε σχέση με τα προηγούμενα έτη», υπογραμμίζεται στο ψήφισμα.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει το ψήφισμα, «προτείνουμε την άμεση πρόσληψη δύο υπαλλήλων… καθώς επίσης πρέπει να προσληφθεί άμεσα ένα άτομο εσωτερικής εκμετάλλευσης, επειδή το προαναφερόμενο κατάστημα εξυπηρετείται μόνο από την προϊσταμένη του».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα