Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΧαλκιδική: Εξιχνιάστηκαν 20 διαρρήξεις- Αφαιρούσαν ηλεκτρικά εργαλεία από επαγγελματικά οχήματα-Πάνω από 35.000...

Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκαν 20 διαρρήξεις- Αφαιρούσαν ηλεκτρικά εργαλεία από επαγγελματικά οχήματα-Πάνω από 35.000 ευρώ η λεία (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, εξιχνιάστηκαν συνολικά 20 διαρρήξεις που έγιναν τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2022, σε περιοχές της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας δρώντας μαζί με άγνωστο συνεργό του, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις κυρίως σε επαγγελματικά οχήματα, αφαιρώντας ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου του 2022 διέπραξαν:
● 17 διαρρήξεις οχημάτων σε περιοχές της Χαλκιδικής και 1 διάρρηξη οχήματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,
● 1 κλοπή από αύλειο χώρο επιχείρησης σε περιοχή της Χαλκιδικής και
● 1 διάρρηξη σε αποθήκη σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκαν 20 διαρρήξεις- Αφαιρούσαν ηλεκτρικά εργαλεία από επαγγελματικά οχήματα-Πάνω από 35.000 ευρώ η λεία

Αφαίρεσαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, μπαταρίες, καθώς και άλλα εργαλεία και αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 35.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν – μεταξύ άλλων – και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία και κλειδιά.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του άγνωστου συνεργού του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα