Αρχική Β. Ελλάδα Χαλκιδική Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: Άνοιξε σήμερα η πλειοψηφία των καφέ και των εστιατορίων

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: Άνοιξε σήμερα η πλειοψηφία των καφέ και των εστιατορίων

Άνοιξε σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό από τις καφετέριες στη Χαλκιδική, όπως επίσης και ένα μικρότερο ποσοστό από ταβέρνες και εστιατόρια.α, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννη Κουφίδη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “επειδή προηγήθηκε το Πάσχα και υπήρξε θέμα προμηθειών από τα καταστήματα εστίασης, πολλά εστιατόρια και ταβέρνες θα ανοίξουν σε 15 μέρες, μαζί με την απελευθέρωση των μετακινήσεων μεταξύ Περιφερειακών Ενοτήτων και το άνοιγμα του τουρισμού”. Ένα μεγάλο ποσοστό καταστηματαρχών της περιοχής, όπως σημείωσε, επέλεξε να περιμένει έως τότε, για να είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει προσέλευση πελατών.

Στα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα 3/5/2021, τηρούνται τα μέτρα προστασίας που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ. “Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, να προχωρήσει γρήγορα ο εμβολιασμός, να γίνουμε πράσινη από κορονοϊό περιοχή και να μπορέσουμε να περιορίσουμε την πανδημία”, τόνισε ο κ. Κουφίδης.

Σε ό,τι αφορά άλλωστε, τα beach bar, αυτά δεν έχουν ανοίξει στη Χαλκιδική, καθώς αναμένεται να καθοριστεί η επανέναρξη λειτουργίας τους με επόμενο ΦΕΚ.

 

- Advertisement -
- Advertisement -S-

Stay Connected

32,317ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,630ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,492ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Must Read