Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΜαγευτικές εικόνες: Ο Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής από ψηλά! (Βίντεο drone)

Μαγευτικές εικόνες: Ο Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής από ψηλά! (Βίντεο drone)

Μαγευτικές εικόνες από το Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής κατέγραψε με την κάμερά του ο χρήστης του Youtube, George Sal, ο οποίος στην περιγραφή του βίντεο αναφέρει τα εξής:

“Πετάμε πανω απο το Ν.Μαρμαρά, ενα όμορφο τουριστικό προορισμό με Ιστορία απο τις αλησμόνητες πατρίδες αλλα κ απο τον γραφικό Παρθενώνα της Σιθωνίας. Κοντολογίς λοιπόν το Ιστορικό παρελθόν των Μαρμαρινών εχει ως αφετηρία σχεδόν κατά το ήμισυ τον ΜΑΡΜΑΡΑ της Τουρκίας αλλα κ τον Παρθενώνα της Χαλκιδικής. Και ενω οι παραλιες κ το λιμάνι του Μαρμαρά της Τουρκίας ειναι γεμάτα απο την τοξική βλέννα, οι παραλιες κ το λιμάνι του δικού μας Ν.Μαρμαρα ειναι κρυσταλλένιες πεντακάθαρες! O Ν.Μαρμαράς βρίσκεται στο δεύτερο ποδι της Χαλκιδικής αμέσως μετα τη Νικήτη κ απέχει 130 χιλιόμετρα απο τη Θεσσαλονίκη.
Ο Μαρμαράς συνυπάρχει σχεδόν για 50 χρονια με το μεγαλοπρεπές ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καρράς οπου αυτο απο μονο του σε τουριστικο επίπεδο εχει κανει το Ν.Μαρμαρα εναν απο τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι παραλιες τοσο εντός του οικισμού οσο κ εκτός ειναι πανέμορφες με πεντακάθαρα νερά κ αμμουδερές ακρογιαλιές.”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες