Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΜία προσφορά προς το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή...

Μία προσφορά προς το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Σάνη Χαλκιδικής

- Advertisement -

Μια προσφορά, από την εταιρεία «Σάνη Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Αναπτύξεως και Τουρισμού», για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Σάνη, δήμου Κασσάνδρας, Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, παρέλαβε το ΤΑΙΠΕΔ.

Η διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς σύμφωνα με τους όρους της από 26/7/2023 Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς θα εκκινήσει άμεσα. Η οικονομική προσφορά θα αποσφραγιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

593335e8db2b88ed209a49823318083b 1 800x500

Ως ακίνητο νοείται το γεωτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 276.492,70 τ.μ., το οποίο αποτελεί το αυτοτελές, νότιο τμήμα της έκτασης συνολικής επιφάνειας 915.099,72 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Μετόχι Σταυρονικήτα», στην περιοχή Σάνη, εκτός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας του δήμου Κασσάνδρας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η οποία συνιστά το «Αγρόκτημα Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας».

Η διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση του ακινήτου πραγματοποιείται σε μία φάση και το οικονομικό αντάλλαγμα θα καταβληθεί εφάπαξ.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα