Αρχική Β. Ελλάδα Χαλκιδική Ιερός Λόχος: Fake news η επίθεση σε κάμπινγκ της Χαλκιδικής 

Ιερός Λόχος: Fake news η επίθεση σε κάμπινγκ της Χαλκιδικής 

Fake news χαρακτηρίζει ο Ιερός Λόχος την επίθεση σε κάμπινγκ της Χαλκιδικής. Διαβάστε εδώ: Επίθεση αντιεξουσιαστών στο κάμπινγκ του Ιερού Λόχου στη Χαλκιδική

Ο Ιερός Λόχος αναφέρει: “Με έκπληξη διαβάζουμε σε ειδησιογραφικά site, ότι «Αντιεξουσιαστές «ισοπέδωσαν» το κάμπινγκ του «Ιερού Λόχου»»

Και όντως αποτελεί έκπληξη για εμάς καθώς οι ομάδες προεργασίας βρίσκονται ήδη στον χώρο όπου θα διεξαχθεί το 3ο Εθνικιστικό Διήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής!

Και φυσικά απολύτως τίποτε δεν «ισοπέδωσαν» ούτε τόλμησαν ποτέ να εμφανιστούν αναρχικοί, ούτε καν η «μυρωδιά» τους (γιατί ως γνωστό δεν τα πάνε πολύ καλά με το νερό και από την απλυσιά μυρίζουν!)

Ένα ακόμη “κατόρθωμα” των μπούφων αναρχικών που μας προκαλεί γέλιο και αγανάκτηση!
Γέλιο διότι όπως αναφέρουν οι «δον κιχώτες» έσπασαν ένα άδειο τροχόσπιτο (όντως τρομερή παλικαριά θέλει!) και αγανάκτηση γιατί κατέστρεψαν την περιουσία κάποιου αθώου ανθρώπου.

Οι αναρχικοί λοιπόν καταστρέφοντας (όπως οι ίδιοι ανακοινώνουν) ιδιωτικό χώρο κάποιου που προφανώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, νόμιζαν ότι καταστρέφουν τις «εγκαταστάσεις του Ιερού Λόχου 2012»!!!

Λάθος πληροφορίες είχαν “οι ατρόμητοι” που επιτέθηκαν (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται).
Ο σύλλογος μας είναι ένας αυτοχρηματοδοτούμενος φορέας που από τα ελάχιστα έσοδα μας σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να διαθέτουμε εγκαταστάσεις κάμπινγκ στην Χαλκιδική!!!”

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-