Αρχική Β. Ελλάδα Χαλκιδική «Είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι» δηλώνουν αρνητές της πανδημίας που διαμαρτυρήθηκαν στη Χαλκιδική

«Είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι» δηλώνουν αρνητές της πανδημίας που διαμαρτυρήθηκαν στη Χαλκιδική

Οι αρνητές της πανδημίας που πραγματοποίησαν συγκέντρωση πρόσφατα στη Συκιά Χαλκιδικής ξεκαθαρίζουν τις θέσεις τους με κείμενο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα halkidikipolitiki.gr.

«Είμαστε ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ άνθρωποι οι οποίοι έχουν την αντίληψη να κατανοούν τον ορισμό του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ και να το διαχωρίζουν από αναπόδεικτες θεωρίες και επιστημονικοφανεις ανακρίβειες.. Όπως δηλώσαμε απολύτως ξεκάθαρα το να απαιτουμε ΑΠΟΔΕΙΞΗ για γεγονότα που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ίδια μας την ζωη από τους “αρμόδιους” είναι αναφαιρετο δικαίωμα μας και ηθική υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας και στην συνέχεια της ίδιας της ύπαρξής μας ως ανθρώπινο είδος…Και να ξέρετε ότι εχουμε το υπόβαθρο να αξιολογήσουμε οποιαδήποτε επιστημονική απάντηση μας δοθεί παρ’ολο που θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να μας δοθεί διότι αν υπήρχαν επιστημονικά αποδεκτά στοιχεία θα τα είχαμε ήδη εντοπίσει».. «Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων… Αισυμνητεία… Επιτροπή ελεύθερων σκεπτόμενων πολιτών».

- Advertisement -
- Advertisement -

Stay Connected

32,115ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,630ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,492ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Must Read

- Advertisement -
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.