Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚιλκίς: «Μπλόκο» σε μεγάλο δίκτυο λαθραίων τσιγάρων

Κιλκίς: «Μπλόκο» σε μεγάλο δίκτυο λαθραίων τσιγάρων

- Advertisement -

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καταγράφει στο ενεργητικό της η Ασφάλεια Κιλκίς, που κατόρθωσε να σπάσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παρασκευής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στη βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eidisis.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς εργάστηκαν σκληρά και κάτω από άκρα μυστικότητα επί τέσσερις μήνες για να μπορέσουν να πιάσουν στα δίχτυα τους έναν τεράστιο μηχανισμό που είχε στηθεί για την παραγωγή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Το «εργοστάσιο» παραγωγής των λαθραίων τσιγάρων λειτουργούσε σε μεγάλη αποθήκη στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και από εκεί με νταλίκες οι χιλιάδες κούτες τσιγάρων διοχετεύονταν στην αγορά, με το δημόσιο να χάνει τεράστια ποσά από διαφυγόντες δασμούς, τέλη και άλλους φόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αστυνομικοί του Κιλκίς μπόρεσαν να συλλάβουν 30 άτομα, να κατασχέσουν πέντε νταλίκες και τόνους λαθραίου καπνού.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία των αστυνομικών του Κιλκίς και έρχεται ως συνέχεια και αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουν τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και εκτός νομού Κιλκίς, με δεκάδες συλλήψεις και στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στην Κεντρική Μακεδονία.

Αναλυτικά για την επιτυχία αυτή της Ασφάλειας Κιλκίς αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας αύριο Τετάρτη, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία της δικογραφίας.

Πηγή: eidisis.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα