Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαβάλα: Επιχειρηματίας έγινε ρεζίλι των σκυλιών – Τι σκέφτηκε να κάνει για...

Καβάλα: Επιχειρηματίας έγινε ρεζίλι των σκυλιών – Τι σκέφτηκε να κάνει για να βλάψει γειτονική επιχείρηση

- Advertisement -

Η αλήθεια στο φως και η Καβάλα στο επίκεντρο με αφορμή την υπόθεση. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε και όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες της γειτονικής επιχείρησης, «κανονικά θα πρέπει να αλλάξει πόλη με αυτά που σκέφτηκε.»

Το κουβάρι της υπόθεσης στην Καβάλα, άρχισε να ξετυλίγεται το καλοκαίρι του 2017. Τότε άρχισαν να φτάνουν καταγγελίες για τους ιδιοκτήτες ενός παραλιακού καταστήματος, με τους ελέγχους στην επιχείρηση τους επόμενους μήνες να είναι αλλεπάλληλοι. Πέντε χρόνια μετά, διαπιστώθηκε πως πίσω από την αναστάτωση, κρυβόταν ένας άλλος επιχειρηματίας από την περιοχή, που ήθελε να τους βλάψει. Είχε φτάσει στο σημείο να στέλνει συκοφαντικές επιστολές σε δικαστικές αρχές και λοιπές υπηρεσίες. Μετά τις αποκαλύψεις, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με αναστολή.

Οι επιστολές περιέγραφαν σημεία και τέρατα. Οι έλεγχοι στο κατάστημα όμως δεν έδειχναν το παραμικρό. Ο δράστης έστελνε επιστολές μέσω ΕΛΤΑ και εταιρείας κούριερ, που τελικά τον πρόδωσε. Τα ίχνη του φάνηκαν και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον στείλουν στο εδώλιο. Ο ίδιος μπορεί να αρνήθηκε κάθε ανάμειξη, όμως τα στοιχεία ήταν τέτοια που δεν του άφηναν πολλά περιθώρια.

Κρίθηκε ένοχος για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή, με τον ίδιο να ασκεί έφεση για να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Οι δύο επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες της πρώτης επιχείρησης που βρέθηκε στο στόχαστρο των ελεγκτών, έχουν προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια. Σύμφωνα με το proininews.gr, ζητούν αποζημίωση καθώς όπως λένε, ο θόρυβος τους έβλαψε και μείωσε την πελατεία στο κατάστημά τους.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα