Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΦονική έκρηξη στις Σέρρες: Τι λένε οι δικηγόροι του αναδόχου του έργου...

Φονική έκρηξη στις Σέρρες: Τι λένε οι δικηγόροι του αναδόχου του έργου και του ηλεκτρολόγου

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι συνήγοροι του αναδόχου του έργου και του ηλεκτρολόγου, που συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι, για τη φονική έκρηξη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 11χρονος Βασίλης.

 

Αναλυτικά:

“Εκ μέρους του διαχειριστή της αναδόχου εταιρείας του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων στο Δήμο Σερρών» και του ηλεκτρολόγου του έργου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου 11χρονου μαθητή και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους δύο μαθητές που τραυματίστηκαν. Είναι αδιανόητος ο πόνος τους και τίποτε δεν μπορεί να τον ανακουφίσει. Δεν υπάρχουν λόγια για το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα. Σεβόμενοι το πένθος αυτών των ανθρώπων δεν θα κάνουμε καμία άλλη δημόσια δήλωση.

Oι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα καταδείξει τους πραγματικά υπαίτιους. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα των εντολέων μας για όσους μη σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας τους κατονομάζουν και τους καταδικάζουν εκ προοιμίου”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα