Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΟμάδες ανηλίκων έκλεβαν μοτοσικλέτες στις Σέρρες και την Πέλλα

Ομάδες ανηλίκων έκλεβαν μοτοσικλέτες στις Σέρρες και την Πέλλα

Κρυμμένες σε ένα σημείο με πυκνή βλάστηση σε περιοχή των Σερρών εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δύο μοτοσικλέτες που είχαν κλαπεί από την πόλη τον προηγούμενο μήνα και η εξέτασή τους από τους ειδικούς των εγκληματολογικών ερευνών αποκάλυψε αυτούς που τις έκλεψαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες ήταν μια ομάδα τεσσάρων ανήλικων Ελλήνων, οι οποίοι καθοδηγούνταν από έναν ενήλικο. Όλοι ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων, που περιλαμβάνει τους γονείς των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Άλλη μια ομάδα πέντε ανήλικων Ελλήνων είχε κλέψει δύο μοτοσικλέτες από περιοχή της Πέλλας, κατά την διάρκεια του Μαΐου. Η μία κλεμμένη μηχανή βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και η δεύτερη αναζητείται. Από την έρευνα της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν οι πέντε ανήλικοι και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας, ενώ οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα