Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Άγριος καβγάς ΝΔ Ροδόπης και μητροπολίτη για το ύψος των ενοικίων

Όλοι οι πολίτες βλέπουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του κύκλου του Μητροπολίτη και της ηγεσίας της ΝΟΔΕ Ροδόπης. Να μην φανταστεί κάποιος ότι άρχισε θρησκευτικός Πολεμος και να περιμένει να βγουν στους δρόμους τα εξαπτέρυγα και άλλα αντικείμενα αφού η αιτία της διαμάχης είναι τα

ενοίκια των γραφείων της κομματικής παράταξης, αφού παρά τον μεγάλο αριθμό κομματικών παραγόντων αυτοί δεν είναι συνεπείς με τις κομματικές τους υποχρεώσεις.

Ενίσχυση από την Αθήνα δεν βλέπουν ενώ η οικονομική κρίση χτύπησε και τους παράγοντες της ΝΔ που δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα για τα ενοίκια. Αυτό ανάγκασε την ηγεσία της ΝΟΔΕ να ζητήσει από τη Μητρόπολη μείωση του ενοικίου και μάλιστα επικαλέστηκε και τις διατάξεις του σχετικού νόμου που μειώνει τις δαπάνες ενοικίων αλλά οι άγιοι πατέρες ήταν αμετακίνητοι στις απόψεις τους και ζήτησαν τα ενοίκια και μάλιστα αυξημένα.

Η επόμενη κίνηση ηταν η παραπομπή του θέματος στην αρμόδια επιτροπή που μείωσε με απόφαση της τα ενοίκιο κατά 10% πράγμα που εξόργισε τους μητροπολιτικούς και δεν παραλαμβάνουν τα ποσά των ενοικίων. Η ΝΟΔΕ έπραξε το αυτονόητο και καταθέτει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ενώ οι παπάδες άρχισαν το αυτονόητο γι’ αυτούς που δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία επιστολών με πύρινο περιεχόμενο. Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα.

πηγή: fonirodopis.gr