Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους τέσσερις θανάτους σε δυστυχήματα στη Μακεδονία

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους τέσσερις θανάτους σε δυστυχήματα στη Μακεδονία

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες σε τροχαία και σε εργατικό ατύχημα σε Χαλκιδική και Σέρρες.

Πρόκειται για δύο νεαρά άτομα στη Χαλκιδική, έναν εργάτη στην Αλιστράτη και έναν αγρότη στις Σέρρες. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση.

Ειδικότερα, για τον  εργάτη που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στην Αλιστράτη,  Σερρών η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: ''Χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 11:45 περίπου, σε αγροτική περιοχή της Αλιστράτης Σερρών, ο βαμβακοσύλλεκτης που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης βάμβακος σε πλατφόρμα στην οποία βρίσκονταν 43χρονος αλλοδαπός, προσέγγισε εναέριο καλώδιο της ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 43χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης''.

Για το τραγικό τροχαίο στη Χαλκιδική, με τα δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στη Χαλκιδική αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: ''Χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23:00 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σημάντρων – Βάβδου Χαλκιδικής, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός με κατεύθυνση προς Σήμαντρα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού και της 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών''.

Τέλος, για το θανατηφόρο τροχαίο, με τον νεκρό αγρότη,  μετά από ανατροπή τρακτέρ, η αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωση της, ''''χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23:30 περίπου σε δασική περιοχή της Νιγρίτας Σερρών, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός και έφερε πλατφόρμα έμφορτη με ξύλα, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας''.