Χρυσοχοΐδης από Καβάλα: Ακόμη 100 προσλήψεις συνοριοφυλάκων

Χρυσοχοΐδης από Καβάλα: Ακόμη 100 προσλήψεις συνοριοφυλάκων

Στην Καβάλα βρίσκεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόσληψη συνοριοφυλάκων στην Καβάλα, μετά τα αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα στην περιοχή με εμπλοκή λαθροδιακινητών.

"Στόχος να θωρακίσουμε την Καβάλα από τη λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα και να καταστήσουμε με τις ενέργειές μας την περιοχή ασφαλή. Προτεραιότητά μας, αυτή τη στιγμή, αποτελεί ο μηδενισμός των ροών. Ήδη στον Έβρο έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη επιχειρησιακή προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή, εκτελείται ένα έργο, το οποίο έχει σαν στόχο να θωρακίσει ηλεκτρονικά τα σύνορά μας. Είναι το έργο ηλεκτρονικής επιτήρησης των συνόρων μας με ραντάρ, κάμερες και όλα τα αναγκαία μέσα για να υπάρχει πολύ καθαρή εικόνα πάνω στα σύνορα. Έχουμε προσλάβει 400 συνοριοφύλακες στον Έβρο, οι οποίοι σε λίγες ημέρες αναλαμβάνουν υπηρεσία, μετά την εκπαίδευσή τους. Κατασκευάζουμε τον φράχτη στον Έβρο, ένα έργο μοναδικό, το οποίο θα θωρακίσει περαιτέρω τη χώρα μας." είπε σε δηλώσεις του.

Ανακοίνωσε την πρόσληψη 100 συνοριοφυλάκων τους επόμενους μήνες στην Καβάλα. "Θα ξεκινήσει η προσπάθεια ούτως ώστε να μη περνάει κανείς λαθροδιακινητής κουβαλώντας δυστυχισμένους ανθρώπους προς το εσωτερικό της χώρας" σημείωσε ο Χρυσοχοΐδης.