Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο στην Καβάλα - Επιτέθηκαν σε μαθητή λόγω του επωνύμου του

Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο στην Καβάλα - Επιτέθηκαν σε μαθητή λόγω του επωνύμου του

Ακόμη ένα περιστατικό βίας καταγράφηκε σε σχολική μονάδα που βρίσκεται υπό κατάληψη, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ένας 16χρονος μαθητής σε λύκειο της Καβάλας που τελεί υπό κατάληψη, καταγγέλλει πως το πρωί της Τρίτης δέχτηκε επίθεση. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η μητέρα του θύματος στον ΑΝΤ1, το επώνυμο «Μιχαλάκη» της οικογενείας της στάθηκε η αφορμή για την παρενόχληση προς τον γιο της.“Ο Γιώργος, όπως είναι το όνομά του, είχε πάει στο σχολείο του, το οποίο παρεμπιπτόντως τελεί υπό κατάληψη για να μιλήσει με μία φίλη του.

Εκεί λοιπόν την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο, οι συμμαθητές του, ξεκίνησαν να τον παρενοχλούν και εκείνος απλά άνοιξε τα χέρια του, ζητώντας να τον αφήσουν ήσυχο.Η κίνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ακουμπήσει ένα άλλο κορίτσι και τα παιδιά να μεγαλώσουν την παρενόχληση, πιάνοντάς τον από τον λαιμό.” είπε μεταξύ άλλων.Μάλιστα, όταν η μητέρα του πήγε να τον παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα που του είχε πει να την περιμένει, εκεί δέχθηκε και εκείνη επίθεση από νεαρούς οι οποίοι αντιλήφθησαν οτι είχε ζητήσει τα στοιχεία τους από τους καθηγητές, προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς τους.