Αρνητικό το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό στον 17χρονο μαθητή στην Καβάλα

Αρνητικό το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό στον 17χρονο μαθητή στην Καβάλα

Μια ανακοίνωση που εξέδωσε, το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος “Κεραυνός Κρηνίδων” έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση του 17χρονου μαθητή της Γ’Λυκείου που δηλώθηκε πως εντοπίστηκε ως θετικός φορέας του κορωνοϊού SARS-COV-2.

Και αυτό διότι στην ανακοίνωση τονίζεται πως το δεύτερο τεστ που ελήφθη από τον νεαρό μαθητή (ο οποίος αγωνίζεται στον Κεραυνό Κρηνίδων) βγήκε αρνητικό!

Πλέον τον τελευταίο λόγο θα έχει το τρίτο τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Με βάση τα δεδομένα αυτά, δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση για το κλείσιμο του σχολείου στο οποίο φοιτά ο 17χρονος (αρχικά είχε γίνει γνωστό πως, στην περίπτωση που το 2ο τεστ προέκυπτε θετικό, το σχολείο θα έκλεινε).

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με αίσθημα ευθύνης ότι ο νεαρός, ο οποίος θεωρείται θετικό κρούσμα κορωνοιού υποβλήθηκε σε δεύτερο τεστ covid 19 και είναι αρνητικό. Για να μην υπάρχουν υπόνοιες θα υποβληθεί και σε τρίτο τεστ.

Η οικογένεια του είναι επίσης αρνητικοί. Παρά ταύτα στο γήπεδο εχθές έγινε απολύμανση από συνεργείο του Δήμου για κάθε ενδεχόμενο.

Κλείνοντας θα θέλαμε να θεωρηθεί το γεγονός ως μια ατυχή στιγμή για το σύλλογο ,ο οποίος έδρασε άμεσα και πήρε όλα εκείνα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων. Για αυτό το λόγο σας περιμένουμε όλους από Δευτέρα στις προπονήσεις πάντοτε τηρώντας τα μέτρα πρόληψης .

Μένουμε ασφαλείς- Μένουμε υγιείς

 

 

Πηγή: kavala-portal.gr