Μαχαίρια βρέθηκαν στα κελιά των φυλακών Κομοτηνής (ΦΩΤΟ)

Μαχαίρια βρέθηκαν στα κελιά των φυλακών Κομοτηνής (ΦΩΤΟ)

Αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και μικροποσότητα χασίς είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα των σωφρονιστικών υπαλλήλων στα Καταστήματα Κράτησης Κομοτηνής, Χανίων και Δομοκού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά απο αιφνιδιαστικους ελέγχους που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί χθες το βράδυ, τόσο σε θαλάμους, όσο και σε κοινόχρηστους χώρους των φυλακών αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, 6 αυτοσχέδια μαχαίρια, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 φορτιστές τηλεφώνων, 2 αυτοσχέδιοι φορτιστές τηλεόρασης και συρματόσχοινο με λαβές.

Στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, αυτοσχέδιο μαχαίρι, αυτοσχέδιο κατσαβίδι και πέτρα, μικροποσότητα χασίς, και κινητό τηλέφωνο.

Στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού η έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ε1 πτέρυγα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 αυτοσχέδια μαχαίρια, μεταλλική λάμα, κινητό τηλέφωνο - ρολόι, ηχοσύστημα με 3 ηχεία, αυτοσχέδιο ηχείο,
μηχανή καφέ, ηλεκτρική ψησταριά, αυτοσχέδια μηχανή δερματοστιξίας, 4 τράπουλες, mp3 player, 2 usb, 4 ακουστικά και 3 φορτιστές.

Σε όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς και οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.