Σε καραντίνα για δύο μέρες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κορονοϊού οικογένεια Τούρκων

Σε καραντίνα για δύο μέρες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κορονοϊού οικογένεια Τούρκων

Κι ενώ αυτό που συνέβη λίγα 24ωρα πριν δεν έχει προηγούμενο, όπου τραυματίες τροχαίου ύστερα από θετικά τεστ κορονοϊού έθεσαν σε καραντίνα μεγάλο μέρος των

εργαζόμενων του νοσοκομείου Διδυμοτείχου και εργαζόμενων για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καθώς λαθρομετανάστες κατά τη διάρκεια της διακίνησης τραυματίστηκαν σε τροχαίο και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Από το ατύχημα ένα ατύχημα ένα άτομο κατέληξε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, 7 τραυματίες διαγνώστηκαν με κορονοϊό.
Στο μεταξύ σε καραντίνα παραμένει οικογένεια Τούρκων, καθώς τα αποτελέσματα για το αν είναι θετικοί ή όχι στον κορονοϊό αναμένονται τη Δευτέρα.
Πρόκειται για δύο γονείς και δύο παιδιά, οι οποίοι πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα με σκοπό να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, καθώς όπως υποστηρίζουν διώκονται από το καθεστώς της γειτονικής χώρας.

Μετά τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες συνδικαλιστές αστυνομικοί έχουν ζητήσει να αυξηθούν τα τεστ στους συναδέλφους τους και να αυξηθούν τα μέτρα προστασίας καθώς υπάρχουν ακόμη ροές μεταναστών.
«Ρωτήστε με πως αισθάνομαι, όταν συλλαμβάνω κρατούμενο, τον μεταφέρω στο κέντρο κράτησης, για ανάκριση, στο νοσοκομείο και έχω την υποψηφία ότι μπορεί να νοσεί. Αισθάνομαι ως μεταφορέας του ιού», είπε συνδικαλιστής αστυνομικός στο thraki Νεα.