Πήγε σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη, οπλοφορώντας

Πήγε σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη, οπλοφορώντας

Στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν έναν προς ένα τους δεκάδες καλεσμένους που παρευρέθηκαν στον μουσουλμανικό γάμο χωρίς το παραμικρό μέτρο για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού στην Αλεξανδρούπολητο βράδυ της Πέμπτης, οι αστυνομικοί έβγαλαν… «λαγό»!


Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν καταγραφεί όσοι γλεντούσαν και εξετάζονται εξονυχιστικά για να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, διέκριναν έναν άνδρα που φαίνεται να βγάζει πίσω από την μέση του ένα πιστόλι, να το ελέγχει και να το ξαναβάζει εκεί! Αφού τον ταυτοποίησαν, οι άνδρες της Ασφάλειας πήγαν στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής και τον συνέλαβαν.

 

Ο δράστης παρέδωσε το πιστόλι που ήταν κρότου- λάμψης χωρίς να προβάλει αντίσταση και ισχυρίστηκε ότι δεν πυροβόλησε κατά την διάρκεια του γάμου. Χθες, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή. Υπενθυμίζεται ότι για τον συνωστισμό στον γάμο είχαν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση ο γαμπρός και ο πεθερός του και τους είχαν επιβληθεί πρόστιμα για συνωστισμό και μη τήρηση των μέτρων.