ΠΚΜ: Παράδοση κατ'οίκον ειδών ατομικής υγιεινής σε νεφροπαθείς

ΠΚΜ: Παράδοση κατ'οίκον ειδών ατομικής υγιεινής σε νεφροπαθείς

Είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής θα παραδίδει κατ΄οίκον επί τρεις μήνες

σε όσους νεφροπαθείς το επιθυμούν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον νέο κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της κοινωνικής μέριμνας και πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και προκειμένου να διασφαλιστεί η προμήθεια ειδών υγιεινής και ατομικής προστασίας στους νεφροπαθείς, η Περιφέρεια αναλαμβάνει να διασφαλίσει την προμήθεια και παράδοση κατ΄ οίκον των ειδών, ατομικής προστασίας και υγιεινής όπως σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, Gel καθαρισμού χεριών, χλωρίνη, υγρό καθαρισμού επιφανειών υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης κ.ά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι νεφροπαθείς μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας στα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Συλλόγου Νεφροπαθών του νομού με τα στοιχεία τους.