Αστυνομικός σκύλος ''ξετρύπωσε'' τα θαμμένα ναρκωτικά στην αυλή 53χρονου (ΦΩΤΟ)

Αστυνομικός σκύλος ''ξετρύπωσε'' τα θαμμένα ναρκωτικά στην αυλή 53χρονου (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη 53χρονος σε περιοχή της Πέλλας. Στο σπίτι του 53χρονου εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης, καθώς και πιστόλια και περίστροφα κρότου – αερίου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, «Ακύλας», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 γυάλινα βάζα με κάνναβη συνολικού βάρους 307 γραμμαρίων, εκ των οποίων τα 6 βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή του σπιτιού του, 1 νάιλον συσκευασία με κάνναβη βάρους 63 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 5 πιστόλια κρότου - αερίου, εκ των οποίων τα 2 έφεραν γεμιστήρα, 3 περίστροφα κρότου – αερίου, 48 αμπούλες κρότου-αερίου, 194 φυσίγγια κρότου-αερίου και μια βαλλίστρα με 3 βέλη. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 220 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, 37,5 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, 3 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δείτε τη φωτογραφία:

Κατάσχεση ναρκωτικών οπλων ΤΑ Πέλλας

*Κεντρική φωτογραφία θέματος - αρχείου