Στην Κοζάνη πήγαν την ασφαλτόστρωση...βήματα μπροστά! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στην Κοζάνη πήγαν την ασφαλτόστρωση...βήματα μπροστά! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σαφώς και είναι ειρωνικός ο τίτλος του αρθρου, αφού σε τέτοιες καταστάσεις δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις. Το σίγουρο είναι οτι στο συγκεκριμένο δρόμο, ακόμα και αν θεωρείται “επαρχιακός” περνάνε οχήματα και το θέμα ασφάλειας, είναι τεράστιο.

 

Ο αναγνώστης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σημερινές φωτογραφίες ασφαλτικής “αποκατάστασης” στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών στην Κοζάνη. Ειδικός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι κάπου γίνεται λάθος και αυτό συμβαίνει σε όλο τον Δήμο που πέφτει άσφαλτος το τελευταίο διάστημα εκτός από τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους.
Η λογική είναι να βάζουν από λίγη άσφαλτο σε πολλά σημεία έτσι ώστε να ικανοποιούνται πολλά αιτήματα (κατόπιν ενεργειών μου!!!) και αυτή η τακτική είναι κανόνας σήμερα. Όμως μάλλον το τελικό αποτέλεσμα δεν θα τους δικαιώσει αφού τα μπαλώματα αυτά θα ανοίξουν πολύ γρήγορα και λόγω καιρικών συνθηκών της περιοχής μας, θα γίνουν καινούριες λακκούβες. Ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι της Τεχνικής Υπηρεσίας. Σημειώνω ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές αλλά εκτός κατοικημένης περιοχής για να μην νομίζει κανένας κάτοικος ότι έχω προσωπικά θέματα μαζί του».

newsauto.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.