Τραγική εξέλιξη  - Νεκρές μητέρα και κόρη που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη

Τραγική εξέλιξη - Νεκρές μητέρα και κόρη που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της μητέρα και της ανήλικης κόρης της που είχαν εξαφανιατεί πριν από λίγες μέρες. 

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες, εντοπίσθηκε πριν από λίγη ώρα σε χαράδρα, σε μεγάλο βάθο στο 25ο χλμ της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης -Ελασόνας. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, από τη στιγμή που η αστυνομία βρήκε αρχικά την πινακίδα του αυτοκινήτου κι ένα κομμάτι του προφυλακτήρα. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν εκτός οχήματος. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν αρχικά και τη κόρη και τώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η επίχειρηση ανάρσυρσης της μητέρας.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones “ χτένιζαν” την περιοχή. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

 Η μητέρα και κόρη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019.Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.