
- Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 09:00
- By Σ.Σ.
- Βόρεια Ελλάδα
''Είχαν βγάλει διαβατήρια''. Νέα εξέλιξη στην εξαφάνιση της 17χρονης από την Κατερίνη
Νέα τροπή στην υπόθεση της διπλής εξαφάνισης μητέρας και κόρης από την Κατερίνη δίνει μαρτυρία ιδιοκτήτη κεντρικού φωτογραφείου.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο άνδρας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, πριν από λίγες μέρες η έφηβη μαζί με τη μητέρα της επισκέφτηκαν το φωτογραφείο του.
«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» δήλωσε.
Πρόσθεσε ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία.
«Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν».
Σχετικά Άρθρα
-
Πιερία: Πορτοφολάδες έκλεβαν ηλικιωμένους πεζούς
-
Πιερία: Κάθειρξη 19 ετών σε 40χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον ιδιοκτήτη βενζινάδικου
-
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που βρέθηκαν νεκρές η μητέρα και η κόρης της από την Κατερίνη (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)
-
Βρέθηκε το αυτοκίνητο της μητέρας της 17χρονης, που έχει εξαφανιστεί στην Κατερίνη
-
Συναγερμός στην Κατερίνη! Εξαφανίστηκε 17χρονη μαζί με την μητέρα της