Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη - Συγκρούστηκε με ΙΧ στην προσπάθεια του να διαφύγει

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη - Συγκρούστηκε με ΙΧ στην προσπάθεια του να διαφύγει

Σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας θύμιζε το βράδυ της Πέμπτης κεντρικός δρόμος της Αλεξανδρούπολης, στην προσπάθεια αστυνομικών να ακινητοποιήσουν ένα όχημα

ασημί χρώματος τύπου κάραβαν.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα e-evros.gr, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν στην οδό Λεωφ. Δημοκρατίας να κινείται το παραπάνω όχημα που εξ αρχής «κίνησε» τις υποψίες.

Ο οδηγός αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σχετικά σήματα των αστυνομικών συνέχισε την πορεία του επί της Λεωφ. Δημοκρατίας. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων οδηγών, στο ύψος του οικισμού της Μαΐστρου και συγκεκριμένα στα φανάρια που βρίσκονται στη διασταύρωση με την οδό Δημοκρίτου χτύπησε ένα όχημα το οποίο ήταν ακινητοποιημένο, με αποτέλεσμα να το προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ακολούθως έκανε όπισθεν με σκοπό να διαφύγει και να προσκρούσει πάνω στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ακολούθησε μια τρελή κούρσα, καθώς το όχημα περνούσε με κόκκινο όλους τους φωτεινούς σηματοδότες σκορπίζοντας τον τρόμο στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν στην περιοχή του Απαλού να ακινητοποιήσουν το όχημα. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.