Καβάλα: Είχε στην...πλάτη του 186 χρόνια φυλάκισης και ζούσε ελεύθερος

Καβάλα: Είχε στην...πλάτη του 186 χρόνια φυλάκισης και ζούσε ελεύθερος

Ένας 29χρονος (Έλληνας) σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων και καταδίκη που ξεπερνά κατά πολύ τον έναν... αιώνα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καβάλας.

 

Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσαν:

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 186 ετών και χρηματική ποινή 117.000 ευρώ, για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Δεκεμβρίου 2015 έως τις 12 Ιουλίου 2016 και της παράνομης προώθησης υπηκόων τρίτων χωρών στο εσωτερικό της χώρας από κοινού με άλλους, πράξεις που έλαβαν χώρα σε τρεις επριπτώσεις το 2016.
Διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του και ανακαλείται προηγούμενη εισαγγελική διάταξη με την οποία είχε χορηγηθεί στον 29χρονο απόλυση με όρους και ορίζεται έκτιση υπολοίπου ποινής φυλάκισης πέντε ετών, 10 μηνών και 27 ημερών.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

naftemporiki.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.