Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ερχόμενη Κυριακή στη Βόρεια Ελλάδα

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ερχόμενη Κυριακή στη Βόρεια Ελλάδα

Κορυφώνονται οι αντιδράσεις μετά τη ανακοίνωση από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα της επίτευξης συμφωνίας με τον Σκοπιανό ομόλογό του για την ονομασία της γειτονικής χώρας. Η ονομασία

Βόρεια Μακεδονία προκαλεί σωρεία αντιδράσεων και η επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους πολίτες σε νέο συλλαλητήριο την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιουνίου στις 11.00 στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στη Φλώρινα. Δείτε την ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη ανένδοτου αγώνα με σκοπό την πτώση της Κυβέρνησης και τη διάσωση του ονόματος της Μακεδονίας. Ο αγώνας αυτός θα είναι ολομέτωπος και διαρκής.

Εν όψει της προαναγγελθείσας υπογραφής της κατάπτυστης συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί όλους τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να μεταβούν την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ. στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ο κρυπτόμενος Έλληνας πρωθυπουργός, φοβούμενος την οργή των Ελλήνων πολιτών, δεν τολμά να ανακοινώσει την ημέρα και την ώρα που θα προβεί στην ανίερη πράξη της υπογραφής της προδοτικής συμφωνίας.

Εμείς θα είμαστε εκεί, στα ποτισμένα από το αίμα των ηρώων χώματα της Μακεδονίκης γης, για να φωνάξουμε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.

 

Με εκτίμηση

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.