Η καντίνα στην Ειδομένη που...ξέχασε να κόψει αποδείξεις

Η καντίνα στην Ειδομένη που...ξέχασε να κόψει αποδείξεις

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν καταγγελθεί για τις καντίνες και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι έλεγχοι της αστυνομίας και της υπηρεσίας  Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων, στην περιοχή της Ειδομένης, προκειμένου να σταματήσουν περιστατικά φοροδιαφυγής ήρθε να τα επιβεβαιώσει 

 

Αναλυτικά, ως προς τα αποτελέσματα των ελέγχων σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις της ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας:

  • Σε ψητοπωλείο-ουζερί, η μη έκδοση δέκα αποδείξεων λιανικής πώλησης, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και η απασχόληση εργαζομένης χωρίς να είναι καταχωρημένη στον επιδειχθέντα πίνακα προσωπικού.
  • Σε καντίνα, η μη έκδοση 63 αποδείξεων λιανικής πώλησης κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Για τις ως άνω περιπτώσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.