Νέες περιπτώσεις καταστημάτων χωρίς άδειες στη Χαλκιδική- Τρεις συλλήψεις

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας εν μέσω της

τουριστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχων σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής, χθες, συνελήφθησαν:
• δύο άτομα, για παραβίαση σφραγίδων που είχε θέσει η αρμόδια Αρχή, για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια.
• ένα άτομο, για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Επιπλέον, θα ενημερωθούν και οι κατά περίπτωση συναρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Επίσης, κατά τη διενέργεια ελέγχων σε διάφορες περιοχές της Πιερίας και της Χαλκιδικής, χθες, συνελήφθησαν:
• ένα άτομο, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, για διάθεση προς πώληση προϊόντων χωρίς άδεια υπαίθριου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
• ένα άτομο, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, για άσκηση εμπορικής δραστηριότητας εκτός καταστήματος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή και για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια (καντίνα).
• δύο υπήκοοι Σενεγάλης, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για διάθεση προς πώληση διαφόρων μικροαντικειμένων και άλλων προϊόντων (ζώνες, πορτοφόλια και ξυλόγλυπτα αντικείμενα) χωρίς άδεια υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.
Κατασχέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου τα οποία θα καταστραφούν συμφώνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ θα ενημερωθούν και οι κατά περίπτωση συναρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.