Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ... σκύλων στην Ξάνθη- Τους χώρισε η αστυνομία!

Σαγόνι... με σαγόνι ήρθαν δύο οικόσιτοι σκύλοι αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή έξω από τον ΟΤΕ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Τα δύο τετράποδα ξαφνικά άρχισαν να

μαλώνουν με το ένα να παίρνει τον ρόλο του θύματος και το άλλο του θύτη. Το πρώτο βρέθηκε εγκλωβισμένο στα σαγόνια του δεύτερου, μη μπορώντας να αντιδράσει για αρκετή ώρα.

Οι ιδιοκτήτες των σκύλων προσπαθούσαν μάταια να τα χωρίσουν, ενώ πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο βλέποντας το συμβάν έσπευσαν να βοηθήσουν. Αρχικά επιχειρήθηκε να χωριστούν τα δύο ζώα πριν υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Έτσι στη συνέχεια άρχισαν να ρίχνουν νερά στο πρόσωπο των σκύλων, μέθοδος που μετά από περίπου ένα τέταρτο αποδείχθηκε αποτελεσματική.

Τα δύο εξαγριωμένα τετράποδα χώρισαν με τους ιδιοκτήτες τους να τα απομακρύνουν το ένα από το άλλο, προσπαθώντας να τα ηρεμήσουν. Μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια της κυνομαχίας απειλήθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το συμβάν και τσακώνονταν με αφορμή αυτό.

Λίγη ώρα μετά κατέφθασε ένα περιπολικό όχημα της Αστυνομίας με δύο άνδρες, καθώς προφανώς κάποιοι είχαν ειδοποιήσεις τις Αρχές. Οι Αστυνομικοί ζήτησαν να ενημερωθούν για το τί ακριβώς είχε συμβεί ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν.

thrakitoday.com