Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδική: Προς επίλυση το ζήτημα αποζημιώσεων παραγωγών σταφυλιών

Χαλκιδική: Προς επίλυση το ζήτημα αποζημιώσεων παραγωγών σταφυλιών

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα σχετικά με τις αποζημιώσεις  των αγροτών  παραγωγών επιτραπέζιων σταφυλιών στη Χαλκιδική.

Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χαλκιδικής τονίζει τα εξής: Αναμένοντας τη θετική έκβαση, που φαίνεται ότι θα έχουν οι παρεμβάσεις του  Επιμελητηρίου Χαλκιδικής αναφορικά με το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί του επιτραπέζιου σταφυλιού στη Χαλκιδική για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης και στήριξης του εισοδήματος τους, εξαιτίας των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία και της μείωσης της κατανάλωσής του.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις της διοίκησης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και οι αλλεπάλληλες συναντήσεις και οχλήσεις του προέδρου του κ. Ιωάννη Κουφίδη προς τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, τόσο προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, όσο και προς τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, καθώς και προς την κ. Χριστιάννα Καλογήρου, Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, οι οποίες κορυφώθηκαν στην άτυπη συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Detrop-Oenos 2023, αναμένεται ότι θα έχουν τελικά θετικά αποτελέσματα, ανοίγοντας το δρόμο για την αποζημίωση και των παραγωγών επιτραπέζιων σταφυλιών στη Χαλκιδική.

Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια της διοίκησης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και οι διοικήσεις των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών του νομού μας, οι οποίοι  μέσω των κοινών και στοχευμένων παρεμβάσεών τους αναμένουν τη θετική έκβαση”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα