Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδική: Καταδικάστηκε αλλοδαπός που χτύπησε με σιδερολοστό τον συγκάτοικό του επειδή τον...

Χαλκιδική: Καταδικάστηκε αλλοδαπός που χτύπησε με σιδερολοστό τον συγκάτοικό του επειδή τον ενοχλούσε η μουσική

- Advertisement -

Με την ποινή της κάθειρξης 9,5 ετών καταδικάστηκε ένας άντρας που επιτέθηκε με σιδερολοστό στον συνάδελφο και συγκάτοικο του τραυματίζοντας τον στο κεφάλι, επειδή ενοχλούνταν από την δυνατή μουσική που εκείνος άκουγε στο κινητό του τηλέφωνο.

Πρόκειται για δύο άνδρες Αφρικανικής καταγωγής με τον Νηγηριανής καταγωγής κατηγορούμενο και το θύμα του, υπήκοο Σιέρα Λεόνε, οι οποίοι εργαζόταν σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελαίων στην περιοχή Καλύβες της Χαλκιδικής, που συγκατοικούσαν σε δωμάτιο που βρίσκεται στον πίσω χώρο της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα το περιστατικό εκτιμήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, με το θύμα να εισάγεται για νοσηλεία στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Πολυγύρου, όπου παρέμεινε για δώδεκα μέρες, με την κατάσταση της υγείας του να είχε κριθεί ως σοβαρής. Από την πλευρά του ο Νιγηριανός κατά την απολογία του ομολόγησε ότι προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα τους, με την μουσική στο κινητό του θύματος να είναι η αφορμή, ενώ ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα καθώς δέχθηκε πρώτος επίθεση. Κατά συνέπεια το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον δράστη με οριακή πλειοψηφία (4-3), για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ο οποίος μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα