Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδική: '' Έχουμε πίστη και αγωνία'' λέει η μητέρα του 28χρονου Μάρτιν

Χαλκιδική: ” Έχουμε πίστη και αγωνία” λέει η μητέρα του 28χρονου Μάρτιν

Η μητέρα του 28χρονου ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αμερική όπου διαμένει και έφτασε έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας.

Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής για τον εντοπισμό του 28χρονου Μάρτιν ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου, από τη στιγμή που βούτηξε μαζί με τους φίλους  του στην πασίγνωστη παραλία «Μύτη» στο Ποσείδι και παρασύρθηκαν από τα θαλάσσια ρεύματα.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί η μητέρα του νεαρού από τη Βόρεια Μακεδονία, μαζί με συγγενείς, έφτασαν στην βάση της εθελοντικής ομάδας έρευνας και διάσωσης ΟΦΚΑΘ στην Περαία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ετοιμαστούν και να ξεκινήσουν όλοι μαζί για τη Χαλκιδική.

Η μητέρα του 28χρονου ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αμερική όπου διαμένει και έφτασε έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας, με σκοπό από σήμερα να βρίσκεται στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του γιου της και να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

«Ξεκίνησα απο την Αμερική για να έρθω στην Ελλάδα για να προσπαθήσουμε να βρούμε το παιδί μου. Έχω τεράστια αγωνία και προσμονή. Ευχαριστώ όλους όσους μας βοηθάνε. Και τις Αρχές αλλά και τους εθελοντές. Η ομάδα ΟΦΚΑΘ είναι απο την πρώτη στιγμή δίπλα μας και τους ευχαριστώ για όσα κάνουν. Έχουμε πίστη, ανέφερε η μητέρα του 28χρονου Μάρτιν στο protothema.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα